· El festival de Benlloch afronta enguany la seua edició més ambiciosa ·

· Pepet i Marieta protagonitzen la cançó i el videoclip promocional ·

A poc menys d’un mes perquè comence el festival, el Feslloch tanca el seu cartell amb els últims artistes confirmats. Es tracta, amb l’excepció de la banda borriolenca Égalité, dels DJs que donaran el toc electrònic a la programació. Els encarregats de tancar les nits amb les sessions més ballables seran Figuels DJs, Escala i Corda, DJ Manshtip i DJ Rule. Compartiran escenari amb alguns dels grups més en forma del territori lingüístic. Parlem de ZOO, Gener, Smoking Souls, El Diluvi, Candela Roots, Mireia Vives i Borja Penalba, Tomàs de los Santos, Xiromita Trad Project o Pupil·les, però també d’una bona representació de l’escena catalana, on trobem Manel, Les Kol·lontai, Roba Estesa, Oques Grasses, Doctor Prats, Pepet i Marieta, Ebri Knight i Animal. El cartell es completa amb els bascos Huntza i l’humorista alcoià Xavi Castillo. A més l’organització ha fixat el preu definitiu de l’abonament en 42€ amb la compra anticipada i 48€ a taquilla, després de successives promocions amb preu reduït.

Aquesta darrera comunicació de l’organització serveix també per anunciar les cançons triades pel públic per a l’espectacle de producció pròpia ‘Feslloch a banda’. Xavi Sarrià, Feliu Ventura i Josep Nadal tornen junts a un escenari per interpretar algunes de les seues cançons més conegudes junt a la banda de l’Associació Musical Amor a l’Art de Benlloch. Mitjançant un procés participatiu a les xarxes socials, vora dos mil seguidors i seguidores d’aquests tres referents de la música valenciana han decidit el setlist que interpretaran en aquest concert únic. El resultat ha estat ‘Del Sud’ i ‘Camins’ d’Obrint Pas en el cas de Xavi Sarrià i ‘Finalment’ i ‘El que diuen els arbres’ pel que fa a Feliu Ventura. Josep Nadal interpretarà ‘Camals Mullats’ i ‘Colpeja Fort’. A més els músics han afegit una cançó extra al repertori. Nadal ha optat per ‘A poqueta nit’ de Vertígen, Sarrià cantarà ‘La Flama’ d’Obrint Pas i Feliu Ventura ha escollit ‘Alacant per interior’.

Pepet i Marieta protagonitzen el videoclip del Feslloch

Amb l’arribada de la venda d’entrades físiques (podeu consultar els punts a www.feslloch.com) el festival ha llançat també la cançó i videoclip promocional per l’edició 2017. El tema ‘Nemon de festa!’ és una composició original de la banda senienca Pepet i Marieta. El llançament del vídeo ha superat totes les expectatives, amb desenes de milers de reproduccions en pocs dies. L’organització, encapçalada per l’Associació Feslloch i recolzada per l’Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana-Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull, es mostra optimista respecte al ritme de venda d’entrades, però també es mostren satisfets amb la creació de sinèrgies a la comarca, ja siga amb la participació de veïns i veines al videoclip promocional o amb la col·laboració de músics de tota la Plana Alta a l’espectacle ‘Feslloch a banda’.