Més de 7.000 gràcies!

/ 13 juliol ’10 Una per a cada assistent a la quarta edició del Feslloch, que va cloure amb els primers raigs del sol del diumenge 11 de juliol. La del dissabte va ser, fins al moment, la més multitudinària de totes les edicions del Feslloch. La triple col·laboració entre In*digna, Rapsodes (que va ser la sorpresa no anunciada al cartell) i Bakanal, que amb el seu crossover van encendre la nit per continuar amb els Obrint Pas, que van oferir 2 hores concert, combinant el seu espectacle elèctric amb un set acústic. Orxata Sound System posaren la vessant més discotequera de la nit, abans dels Mugroman. Els de Xixona portaren a l’escenari el seu rock fresc i amb dolçaines, passant el testimoni a El Belda i el Conjunt Badabadoc amb les seues versions dels clàssics del rock català amb ritmes caribenys. Finalment, Biano, DJ d’Orxata Sound System es va encarregar de punxar els últims ritmes del Feslloch’10. Al llarg del dia els assistents també van poder gaudir de les diferents activitats programades, com el campionat de futbet, el taller de decoració de samarretes, la fira d’intercanvi de llibres, el taller de jota de les comarques del nord…. a banda de refrescar-se a la piscina, tot just abans de degustar la paella per a dinar. De vesprada, l’Auditori Municipal es va quedar menut per veure el documental “Més enllà del mur” i l’actuació de Nabil. I si l’Auditori es va quedar menut, l’escenari principal també es va omplir de gom a gom per a riure amb l’espectacle de Xavi Castillo, que va ser precedit pels ritmes tribals de Batukem Tukada. Una torrada de carn i embotit del terreny va fer recuperar les forces al públic per tal de gaudir d’una nit que passarà a la història de la música en valencià. Un festival històric en el que han treballat més de 100 persones, de forma totalment desinteressada per consolidar el festival més important en la nostra llengua al País Valencià.

Una nit memorable!!

/ 10 juliol ’10 La nit del divendres va ser una nit per al record, fins a les 8 del matí estiguerem de festa, tancant amb una sessió del gran Pasqu Selector. Abans havíem pogut vore el retorn dels Tom Bombadil, amb la seua festa Celta i d’arrel que va tornar bojos als assistents. El moment de la Gossa Sorda per a presentar el seu últim disc “l’ultim heretge” també va ser d’allò més increible, amb els temes de tota la vida barrejats en aquest darrer treball. El Reggae dels Arròs Caldós va fer moure al públic, que va gaudir també dels grans Agraviats, que presentaven el seu “Riure, pecar, crear” i d’Odi, el grup més actiu d’Albaida, que va celebrar l’eixida del sol dalt de l’escenari. Els locals Nit de Grills tingueren una rebuda de luxe per tal d’obrir la nit, amb gran part del camp de Futbol ple de gom a gom des del primer grup fins a l’últim. Me mo ra ble!!!

Vesprada de divendres de luxe al Feslloch!!

/ 9 juliol ’10 El documental de Xavi Castillo ha sigut tot un èxit, la gent no ha parat de riure en tota l’estona. Tanta ha sigut l’afluència de persones que hem pensat en que demà dissabte de matí anem a fer un segon passe per a tots els que s’han quedat sense poder gaudir del show. Després ha passat per l’escenari de l’auditori el gran Saltamartí, que ens ha fet gaudir i riure amb les seves melodies mallorquines. Acte seguit han passat els Naia, que ens han demostrat la seua bona forma de fer música per a l’esperit i els peus. Al mateix temps, a la pinada, estàvem fent la primera convocatòria de karaoke en valencià que ha sigut tot un èxit!!! i a la vegada estàvem olorant la carn a la brasa que estaven preparant els nostres torradors… Xé, de Ca te go ria!!!!

Tot un èxit d’assistència el primer dia de Festival!!!

/ 8 juliol ’10 la zona d’acampada ja es veu prou plena, es nota l’ambient en el poble, açò comença a funcionar!!! estem de Festival, torna el Feslloch, la gran festa de la Gira d’Escola Valenciana. Nosaltres t’esperem ací a Benlloch, i tú, te’n vens o que??? Aqui te pillo, aqui temazo!!! acampada

ja tenim ací el FESPOT, i la prèvia del LIP DUB!!

/ 6 juliol ’10

Paella i “torrà”

/ 30 juny ’10 paella Enguany al Feslloch, a banda de la música, els tallers, la piscina, els documentals… també farem una paella gegant per a dinar dissabte i una “torrà” per a sopar, també dissabte. Podreu comprar els vostres tíquets per 5 € quan arribeu a Benlloch.

Fins l’1 de juliol podeu votar al concurs de Facebook

/ 24 juny ’10 Fa uns dies vam obrir les causes a la xarxa social Facebook per triar per votació popular un grup per a que actue la nit de dijous a l’escenari principal. Fins a l’1 de juliol podeu votar per Arthur Caravan, Assekes, Inèrcia, Make Some Are Us, Donant pel Sak, Enderrocks, Bandolers, Nytus o INsemiNACIÓ. Podeu entrar en aquest enllaç i votar pel vostre grup favorit per tal que puga actuar la nit de dijous 8 de juliol al Feslloch amb Aluminosis, BKS, Atzembla i Skalingrad. face

Afanyeu-vos a comprar l’abonament rebaixat!!! OFERTA DE JUNY

/ 23 juny ’10 Tothom que vullga vindre al Feslloch afanyeu-vos per comprar el vostre abonament pels 3 dies per 20 € abans de l’1 de juliol perquè a partir d’eixa data us costarà 25 €. Tan sols us queda una setmana per a aprofitar l’oferta! 3 dies de festa i música en valencià en un el marc incomparable del bonic poble de Benlloch! entrades

Escalfant motors amb el Fesfoc i el concert de Sueca

/ 16 juny ’10 abonament Aquest dissabte 19 de juny, a partir de les 21.00 hores, al pàrquing de l’Aulari III de la UA, tindrà lloc el Fesfoc, el concert de Fogueres organitzat per La Cívica – Escola Valenciana i la Universitat d’Alacant, que serà una cita prèvia festiva a les Fogueres de Sant Joan, amb les actuacions de Xavi Castillo, i els grups Sant Gatxo, Aspencat i Mugroman. En els intermedis actuaran els dimonis de la Ceba de Sant Antoni. Dissabte següent, 26 de juny, La Gira tindrà la seua darrera aturada, abans del Feslloch, a Sueca. La capital de La Ribera Baixa acollirà el concert de La Gossa Sorda, la banda local Enderrocks i els mallorquins Barrumbada. El concert tindrà lloc al Polígon Industrial de Sueca a partir de les 23 hores. Aquests dos concerts serviran per obrir boca per a la quarta edició del Feslloch, que se celebrarà els propers 8, 9 i 10 de juliol a Benlloch.

Feslloch a la vista!!! ja tenim ací el primer spot

/ 10 juny ’10 Vos presentem el primer spot preparat per tal de mostrar el festival de tancament de la gira d’Escola Valenciana. Els protagonistes: la gent del poble que ens rep amb els braços oberts en aquest quart any de festival. Un entorn inmillorable per a gaudir de la millor música festiva. Pegueu una ullada al vídeo!!!

Ja està ací el Feslloch’10!

/ 2 maig ’10 Un any més el Feslloch engega la maquinaria i enguany ho fa amb importants novetats. Els propers dijous 8, divendres 9 i dissabte 10 de juliol se celebrarà la quarta edició del Feslloch, el festival de cloenda de La Gira, el festival itinerant de múica en valencià. 3 dies de bona música, acampada, piscina, esports, xerrades i molt bon rotllo a l’entranyable població de Benlloch, a la Plana Alta. De moment us podem avançar que durant aquests 3 dies estaran actuant Obrint Pas, La Gossa Sorda, Orxata Sound System, Tom Bombadil, Odi, Xavi Castillo i molts altres més, fins a completar un cartell amb 20 grups. Entre les principals novetats d’enguany destaca la congelació del preu de l’abonament, com en l’edició passada, que es mantindrà en 20 €, en la seua venda anticipada i que es limitarà a tan sols 2.000 abonaments i fins a l’1 de juliol. Després d’aquesta data les entrades incrementaran el seu preu. Alhora i com en edicions anteriors, també podreu resevar la vostra plaça al bus del Feslloch per tal d’assistir des dels diferents punts del País Valencià. Podeu comprar ja el vostre abonament a www.productesdelaterra.cat en breu anunciarem la resta de punts de venda i poc a poc anunciarem la resta del cartell. Així que ja ho saps. Afanya’t i que no t’ho conten!

La Gira va arribant a la seua Fí

/ 2 maig ’10