A la ja anunciada presència del convidat especial Fermin Muguruza i la New Orleans Baske Orkestra (8 de juliol, 00h), se sumen ara importants noms a l’elenc artístic del Feslloch: tres caps de cartell símbol de l’estreta connexió entre territoris de l’àmbit mediterrani que, a ritme de reggae, canten lluites, reivindicacions i somnis compartits amb mirades i veus que tenen molt en comú.

Des de la Marina Alta, Aspencat omplirà l’escenari Ovidi presentant el seu nou treball “Tot és Ara”, un directe renovat on el reggae, l’ska, l’electrònica, el hip hop i el hardcore, combinats amb elements de la música tradicional com el cant d’estil, seran l’indiscutible marca de la casa.

I en la mitjanit del dissabate 9 de juliol, el Feslloch rebrà uns convidats internacionals que tenen una especial connexió amb el festival: procedents de l’illa de Sardenya, els Train To Roots tornen al País Valencià per presentar el seu nou disc “Home”, un metafòric retorn per al grup, que torna a autoproduir-se i optar pel seu particular estil Roots Reggae.

Carregats amb bones dosis de lluita, disbauxa, festa i alegria, els Auxili seguiran escalfant l’ambient del Feslloch en la sessió musical nocturna del 9 de juliol. La banda d’Ontinyent explora les diferents variants de la música jamaicana a la recerca de noves sonoritats, produint ritmes contagiosos i lletres que recorren estats d’ ànim i reivindiquen les arrels.

Tres caps de cartell de pes i amb projecció internacional, tres discos recentment presentats i una connexió especial entre Train To Roots, Auxili i Aspencat que ha pres forma en les seves respectives col·laboracions musicals.