_pgb7351Uns 3.000 assistents van inaugurar ahir la 7ª edició del Feslloch. El festival es va obrir amb un correbars a càrrec de la Xaranga del Feslloch amb la zona d’acampada pràcticament plena. Més tard el grup Tirant lo Rock va encetar la música a l’Escenari Principal, per on van anar passant 121DB, Odi, Pepet i Marieta, Atzukak i, finalment, Escak al rei.

L’organització preveu que dissabte el festival registrarà el seu record d’assistència en aquests set anys d’història.
La segona jornada del Feslloch acull els dos concerts més esperats del festival, els dels grups Al Tall i Obrint Pas. Aquestes formacions musicals històriques del País Valencià aterren hui a Benlloch amb dos concerts molt especials, l’any que han anunciat la seua retirada dels escenaris. Seran, en ambdós casos, uns dels últims concerts en gran format que oferisquen aquestes dues bandes valencianes i l’única ocasió de gaudir d’ells en la mateixa nit.
La sèrie de concerts compta hui, a més, amb un altre duet de luxe, Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil, que obriran l’Escenari Principal amb l’espectacle Nus. És per això que hui el festival s’arrodonirà amb les actuacions, d’Orxata, El Trineu Tanoka, Mugroman, Almorranes Garrapinyes, i el DJ Biano fins que es faça de dia.
Abans, durant el dia, les actvitats culturals i esportives han copat les hores dels feslloquers i les feslloqueres amb tallers, piscina, documentals, i música a l’Auditori a càrrec de Borja Penalba i Tomàs de los Santos , amb la col·laboració especial de Feliu Ventura.