paper_colorsLes vesprades a l’Auditori del festival estan plenes de notes musicals en forma de presentacions de llibres, documentals, taules rodones i cantautors.

A part de l’ombra de l’acampada i l’aigua de la piscina , l’Auditori és un espai perfecte per refrescar-se. Enguany la programació compta amb les aportacions d’escriptors, documentalistes i periodistes musicals que parlaran, des de diverses vessants,  de la música en la nostra llengua.

Noms com J. Vicent Frechina, Feliu Ventura, Amàlia Garrigós, Víctor Mansanet, Xavier Aliaga, Eduardo Guillot o Vicent X. Contrí són alguns dels noms que protagonitzaran aquestes activitats de les quals podeu consultar els horaris a la pestanya “Cartell” d’aquest web.

Les dues vesprades a l’Auditori tindran acompanyaments musicals molt especials. D’una banda Borja Penalba i Tomàs de los Santos presentaran alguns temes del que será el seu primer disc “Dones i dons”. De l’altra tindrem Jordi Montañez, que xafa el Feslloch per primera vegada amb el seu recent treball “Cançons d’ara”.