Atzembla presentarà al Feslloch Instint (Autoedició, 2018) el tercer llarga durada del grup. L’àlbum ha estat produït i gravat per Jaume Faraig, responsable del so de discos signats per La Gossa Sorda, Ferida, Mox Nox, Desgavell i Mal Abuso. Les sessions de gravació van començar en setembre de 2017 als estudis Tigruss, a Els Poblets. El disseny de la portada és obra de Fran Efless. L’àlbum compta amb les col·laboracions musicals d’Adrià Aguilar, Fran Yera i Robert Palanca – membres d’Atupa-, i l’actor Francesc Anyó.

Atzembla reapareixen amb noves sonoritats a partir de la combinació de la secció de vents, l’electricitat de les guitarres i la pulsió de les línies de baix. A més, han deixat de banda la dolçaina per tal d’explorar la “contundència” del hardcore o la “cadència” del funk.

El grup es va formar l’any 2008 a l’Horta Nord amb una combinació musical de punk, rock i ska. El seu debut discogràfic, Arrels, va veure la llum al 2010. Posteriorment van arribar El teu viatge (Autoedició, 2012) i l’EP Cors armats, (Autoedició, 2016). Al llarg de la seua trajectòria, Atzembla ha tingut l’oportunitat d’actuar en bona part de les comarques valencianes i catalanes, a més de pujar als escenaris del País Basc, Andalusia, Aragó, Galícia, Madrid, França i Bretanya, entre d’altres.

www.atzembla.com
atzembla.bandcamp.com