El grup calafellenc Buhos tornarà al Feslloch per presentar-nos, entre altres, els temes del seu darrer disc La gran vida (Música Global, 2018).
A hores d’ara, Buhos és un dels grups festius referencials del nostre àmbit lingüístic i s’ha guanyat el respecte i la confiança de l’escena amb mitja dotzena de discos i centenars de concerts populars.

En el nou àlbum, el grup vol explicar quina és la gran vida per a ells, que no és una altra que fer música, fer allò que havien somiat de menuts. Com deien en una entrevista publicada a Enderrock: “La gran vida és lluitar pel que ens agrada, sentir-nos lliures, marxar amb els amics en una furgoneta un dijous i tornar el dimarts següent…” Buhos reconeixen que alguns dels espills en què s’han mirat són Lax’n’Busto i Els Pets, però també en la música sud-americana, com Los Fabulosos Cadillacs, Los Auténticos Decadentes, Los Piojos…

Tot i que la crítica musical els defineix com un grup de rock i mestissatge musical, potser la definició més encertada del que són la donen ells mateixos: “Per la nostra naturalesa salvatge i les poques ganes de dormir i les moltes de tocar a hores intempestives, al poble sempre ens han dit ‘Buhos’. Som Buhos i això és el que ens fa volar”.

www.buhosrock.com