Nascut a Sant Pere de Riudebitlles l’any 1984, va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d’aleshores, i fins a dia d’avui, ha editat sis treballs discogràfics, ha publicat dos llibres, i ha dut a terme més de 1.500 actuacions.

El músic acaba d’assolir satisfactòriament els seus objectius en una campanya de micromecenatge que el portarà a editar, en 2019, el seu seté disc, amb l’objectiu de celebrar una trajectòria musical de quinze anys.

De nou comptarà amb el seu amic i músic inseparable, Víctor Nin, guitarrista que l’acompanya des de l’any 2006, que ha arranjat i produït els seus tres darrers discos. torna a posar de manifest la vigència i l’originalitat d’aquest treball conjunt. Després de renovar-se i reivindicar un so més contundent amb l’àlbum Protesta (Temps Record, 2014), Freixas va editar Proposta (Dmusical, 2017), on connecta la reivindicació amb la vessant més constructiva i positiva de la seva tradició ideològica, identificant-se en la reflexió i en l’autocrítica, i evidenciant que el gir cap a sonoritats contundents, i a vegades també més mediterrànies, es justifica en aquesta intenció de seguir actualitzant el discurs i l’estètica de la cançó de protesta.

A més de músic, Freixas és el productor i director artístic de la Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans, un festival que se celebra, des de l’any 2005, el primer cap de setmana d’agost al poble de Sant Pere de Riudebitlles.

wwww.ceskfreixas.cat