Laura Díaz, té 21 anys, resideix a Monòver (Vinalopó mitjà), és autodidacta i porta al món de la música des que tenia onze anys.

Després de tocar en alguns grups i d’aprendre de molta gent i de moltes experiències, enceta un projecte més personal en què l’acompanyen dues persones molt especials per a ella: Salva (percussió), un amic músic de tota la vida; i el pare de Laura (baix elèctric), el principal “culpable” d’haver-la convertit en una jove enamorada de la música.

Laura asegura que el camí d’un músic mai no és fàcil i menys encara quan ets dona. És per això que un dels seus objectius, a banda de compartir la seua música amb tothom, és donar visibilitat a les dones en els escenaris.

Laura està enguany d’aniversari, no debades compleix deu anys en el món de la música. Segons ens assegura “no hi ha millor celebració que compartir cartell i festival amb gent i grups que m’han fet créixer, artistes amb qui he tingut la sort de col·laborar, com Cesk Freixas, Xavi Sarrià i la gent de El Diluvi. Eixe és un dels motius pels quals em sent molt afortunada d’estar al cartell del Feslloch 2018”.