Qui dimonis és Lo Puto Cat? Qui hi ha darrere d’una màscara de calavera amb ulleres de sol i barretina? Res millor que llegir l’autodefinició del mateix artista: “Lo Puto Cat és un puto perversor, un puto terrorista musical, però adorable en el fons. Un individu que estima la música que es fa a casa nostra; un nigromant amb un poder tan enorme capaç de fer que, fins-hi-tot, els putos Manel tinguin ritme. Lo Puto Cat és el fill bastard de la música catalana que vol donar la seva puta opinió sobre el que s’està parint (musicalment parlant) en aquest puto país”.

En una entrevista al bloc “La música amanseix les feres”, Lo Puto Cat assegurava que havia militat “en bandes cantant o tocant algun instrument, però no puc revelar el seu nom per secret professional” I afegia: “sempre he d’estar fent alguna cosa relacionada amb aquest art, perquè si nó agafo un atac d’ansietat i em moro, sort que sempre ressuscito” En la mateixa entrevista, Lo Puto Cat assegura que es considera “més productor que Dj, tot i que punxo en directe on i quan vulgueu… Aquesta és la meva única ocupació ara mateix… No tinc horaris, ni obligacions i em dedico a destrossar les cançons dels artistes de casa nostra sense cap mena de remordiment. M’ho passo de puta mare”.

El primer remix que Lo Puto Cat va penjar al Youtube va ser “Petxina Lliure” d’Oques Grasses, al març del 2016. Des d’aleshores moltes bandes han caigut en les mans d’aquest peculiar alquimista de cançons que elabora, com ell diu, “adorables subproductes”. Pel que fa als artistes valencians, Lo Puto Cat s’ha atrevit amb Xavi Sarrià, Auxili, Zoo, Obrint Pas, La Raíz, Aspencat, El Diluvi, Orxata…

www.loputocat.com