Carlos Macondo va començar a treballar al 2008 amb Aspencat, com a venedor del seu merxan als concerts i festivals. Molt prompte s’afegiren altres grups com La Raíz, Orxata… Els acompanyava en tots els seus viatges i va arribar a tornar-se una figura imprescindible als concerts.

L’any 2012, en un dels festivals on Macondo era present, va fallar un grup i, per a omplir la franja horària que quedava lliure, Macondo va pujar a l’escenari amb el seu portàtil a punxar la seua música, cosa que sorprenentment va ser un èxit i va agradar molt. De fet, va eixir d’aquell concert amb moltes invitacions per a punxar música en altres festivals.

La seua activitat de venda de productes de marxandatge de música en valencià la porta a terme des de la pàgina web (www.macondo.cat) i també a través de dues tendes (Benicalap i Alacant). A més, participa com a col·laborador en diferents programes de ràdio i actua, com a Macondo Punxadiscos, allà on el reclamen per tal d’afavorir que la música i cultura valencianes arriben a tot el món.