Xavi Sarrià, qui fóra ànima fundadora del mític grup valencià Obrint Pas, torna a la càrrega en solitari. Amb l’esperança entre les dents (Propaganda pel fet! 2017), Sarrià ens ofereix una col·lecció de cançons amb les quals l’artista manté intacta la seua capacitat única per combinar emotivitat, compromís i personalitat. Un recull decançons que estan cridades, indefectiblement, a convertir-se en himnes intergeneracionals i populars.

En els seus directes, Xavi Sarrià capitaneja una potent banda elèctrica que factura a la perfecció una combinació única de reggae, ska i música tradicional combinada amb apunts de hardcore i rock. Com ha manifestat Sarrià en diverses entrevistes, les cançons del disc parlen d’eixa llum que només apareix en la foscor de la lluita que té lloc en temps difícils i que e sfonamenta en la creença que l’esperança és l’arma idònia per a continuar fent camí dignament per la vida. Les cançons del disc ens recorden, en definitiva, que només es poden combatre els problemes i els desafiaments actuals des del treball i el compromís comú.

Des que en novembre de 2017 Xavi Sarrià presentara les cançons del nou disc a València, ha realitzat ja més de vint concerts en diferents indrets i ha pogut assaborir el grau d’acceptació del seu nou projecte musical.

www.xavisarria.cat