planol_2016_ok

ZONA D’ACAMPADA:
És una ampla extensió de pins que donen ombra durant tot el dia. Per acampar cal tindre una entrada del Festival. Posa la teua tenda dins dels carrers delimitats per l’organització per tal de crear una retícula que permeta el pas i l’accés a totes les tendes. Està preparada per a allotjar a les persones que veniu a gaudir de la tranquil·litat del descans a Benlloch: intenta garantir el descans dels teus veïns i veïnes.

A la zona d’acampada està prohibit acampar  caravanes, perquè ocupen molt de lloc. Si algú ve en caravana ha d’establir-se al pàrquing del festival.

A la zona d’acampada es pot acampar a partir del dijous de Feslloch, els dies d’abans estem realitzant feines per condicionar  la zona.


PISCINA:
Es tracta de la piscina municipal de Benlloch, per tant té un horari concret: 09:00 a 20:30. Respecta les instal·lacions i el bon funcionament de la mateixa, i per a qualsevol dubte pregunta al socorrista. És gratuïta per als assistents al festival.


PUNT D’INFORMACIÓ:
Polseres, autoritzacions menors, tiquets menjar, inscripcions activitats, samarretes del Feslloch, marxandatge d’Escola Valenciana, etc.


LAVABOS I DUTXES:

El seu horari: de 09:00 del matí fins a les 22:00 hores. La resta del dia teniu els lavabos portàtils que hem habilitat prop del punt d’informació del festival, i també dins del recinte de concerts.


TAQUILLA HORARIS:
Dijous de 18h a 3h / Divendres de  de 16h a 4h / Dissabte de  de 16h a 4h.


RECÀRREGA DE TELÈFONS MÒBILS:
3 € (càrrega completa). Al punt d’informació enfront de la taquilla


PÀRQUING:
Hem habilitat a les afores del poble que estarà perfectament senyalitzada. D’aquesta manera deixem el poble menys congestionat i més accessible pels seus propis habitants. Intenta aparcar el cotxe sense ocupar més espai del necessari, ja que és un espai limitat i hem de cabre tots.


CAIXER AUTOMÀTIC: 24h


ATENCIÓ SANITÀRIA:
24 hores amb 1 metge, 2 auxiliars i 2 tècnics durant el festival.


BENZINERA:
24h, funciona amb targeta de crèdit. Si tornes diumenge i no tens molta benzina carrega en aquesta benzinera ja que no hi ha cap altra oberta en l’autovia fins a Sagunt.


TAXI:
Hi ha un taxista al poble que ofereix el seu servei, el preu de cost és la tarifació normal. El seu telèfon és 695 551 695


ALGUNS CONSELLS

On som?
Un cop instal · lat/da, assegura’t de saber ubicar la teva base d’operacions abans d’abandonar-la. Encara que no ho cregues, potser d’aquí a mitja hora hi hagen cent tendes idèntiques a la teua a la zona que acabes de triar per acampar.

Objectes perduts
Els objectes perduts es dipositaran al Punt d’Informació exterior. Si perds, sort. Si trobes, sigues solidari i pensa que podria haver-te passat a tu.

Escombraries
Durant el Festival milers de persones acampen a la pinada. Intenta que el lloc on has muntat la teva tenda quede tan net com a la teva arribada. Trobaràs contenidors de recollida selectiva i papereres en tota l’àrea d’acampada. Si estan plens, guarda les escombraries en una bossa plàstica i deixa-la tancada al costat dels contenidors. El personal municipal de neteja s’encarregarà d’ella.

Materials contaminants
Les coses més petites poden ser les més nocives. Evita que et queden plàstics, piles, vidre o colilles. Aquestes últimes poden trigar fins a set anys en biodegradar. Si reculls les teues no les trobaràs el proper any

Respecta l’ecosistema
El fet que pugues acampar en un espai privilegiat implica certes cures. Procura danyar el menys possible la zona on situes la tenda. Per això no faces forats a terra, arranques plantes o trenques les branques dels arbres que estan al teu voltant. No accedisques amb cotxes o motos a la pinada.

Problemes de salut
Si tens algun problema de salut o has de prendre alguna medicació no te la deixes a casa. Informa’t sobre possibles incompatibilitats amb el consum d’alcohol. Si ets al·lèrgic a algun medicament porta amb tu les plaques que ho advertisquen. Si no, fica-ho en coneixement dels teus amics.

Amb calma
Si has arribat fins aquí, és per passar-ho bé. Procura arribar viu fins a l’últim dia del Festival. Dorm i deixa dormir encara que només siguen unes hores al dia, menja bé i beu aigua de tant en tant, per a evitar possibles deshidratacions. Per descomptat, no agafes el cotxe si has begut o si estàs cansat/da. Espera un poc o queda’t a dormir. Que les presses no són bones.