planol_2016_ok

ZONA D’ACAMPADA:

És una ampla extensió de pins i moreres on trobaràs ombra al llarg de tot el dia. Per acampar cal tindre l’entrada del Feslloch de l’edició en curs.

Ubica la teua tenda dins dels carrers delimitats per l’organització per tal de crear una retícula que permeta el pas i l’accés a totes les tendes.

La zona d’acampada està preparada per a allotjar les persones que veniu a gaudir del Feslloch i que, alhora, també necessiteu disposar d’un merescut temps de descans. Així les coses, cal que entre totes i tots garantim el descans de les feslloqueres i els feslloquers.

A la zona d’acampada està prohibit acampar caravanes perquè ocupen molt de lloc. Si algú ve amb caravana ha d’estacionar-la a l’aparcament habilitat per l’organització del festival.

A la zona d’acampada es pot acampar a partir del dijous de la setmana del Feslloch. En cap cas abans d’eixe dia, ja que s’estaran realitzant feines de condicionament de l’espai.


PISCINA:

Benlloc posa a disposició de feslloqueres i feslloquers la seua piscina municipal. El servei és gratuït per a les persones que porten la polsera del festival de l’edició en curs.

Horari:

Divendres i dissabte: de 9:00 a 21:00 hores.

Dijous i diumenge en horari habitual d’estiu (d’11 a 20.30 h).

Respecta les instal·lacions i el bon funcionament de les mateixes. Si tens cap dubte, pregunta al socorrista.


PUNT D’INFORMACIÓ:

Hi trobaràs informació de tot un poc: polseres, autoritzacions menors, programa de concerts, inscripcions activitats esportives i d’oci, botiga d’Escola Valenciana, etc.


LAVABOS I DUTXES:

Horari: de 09:00 del matí fins a les 22:00 hores.

El recinte compta amb lavabos portàtils que s’han habilitat prop del punt d’informació del festival i també dins del recinte de concerts.


TAQUILLA HORARIS:

Dijous 12 de juliol: de 18h a 03h.

Divendres 13 de juliol: de 16h a 03.30h.

Dissabte 14 de juliol: de 16h a 04h.


RECÀRREGA DE TELÈFONS MÒBILS:

3 € (càrrega completa). Lloc: espai habilitat en el recinte del festival.


ADQUISICIÓ DE LA MONEDA DEL FESLLOCH: ELS TOKEMS:

Lloc: espai habilitat en el recinte del festival.

Horari: àmplia cobertura horària (des de primera hora de la vesprada fins a l’acabament dels concerts), perquè pugueu adquirir les monedes del festival que vos permetran adquirir beguda i aliments.


APARCAMENT:

Als afores del poble s’han habilitat zones d’aparcament perfectament senyalitzades. D’aquesta manera donem servei a les persones que assisteixen al festival i, a més, evitem tindre un casc urbà congestionat pels vehicles. Igualment, permetem una major accessibilitat a tots els llocs del municipi i fem possible una millor convivència amb el veïnat de la població.

Et preguem que intentes estacionar el vehicle sense ocupar més espai del necessari, ja que hem d’intentar donar servei al major nombre possible d’usuaris.


CAIXER AUTOMÀTIC: 24h


ATENCIÓ SANITÀRIA:

24 hores d’atenció mèdica, amb 1 metge, 2 auxiliars i 2 tècnics durant el festival.


BENZINERA:

24h, funciona amb targeta de crèdit. Si tornes diumenge i no tens molta benzina carrega en aquesta benzinera ja que no hi ha cap altra oberta en l’autovia fins a Sagunt.


TAXI:

Hi ha un taxista al poble que ofereix el seu servei, el preu de cost és la tarifació normal. El seu telèfon és 964 23 74 74 – 964 25 46 46


ALGUNS CONSELLS

On som?

Un cop instal·lat/ada, assegura’t que saps localitzar la teua base d’operacions abans d’abandonar-la. Encara que no ho cregues, potser en un breu interval de temps hi haurà desenes de tendes idèntiques a la teua en la zona que acabes de triar per acampar.

Objectes perduts

Els objectes perduts es dipositaran al Punt d’Informació exterior. Si perds algun objecte, tant de bo el pugues recuperar! Si trobes algún objecte perdut, sigues solidari, pensa que podria haver-te passat a tu i, per favor, porta’l al punt d’informació del festival.

Escombreries

Durant el festival milers de persones acampen a la pinada. Intenta que el lloc on has muntat la teua tenda quede tan net com a la teua arribada. Trobaràs contenidors de recollida selectiva i papereres en tota l’àrea d’acampada. Si estan plens, guarda el fem en una bossa plàstica i deixa-la tancada al costat dels contenidors. El personal municipal de neteja s’encarregarà de retirar-la.

Materials contaminants

Les coses més petites poden ser les més nocives. Evita abandonar plàstics, piles, vidre, puntes de cigarretes… Algunes d’aquestes deixalles poden trigar fins a set anys en biodegradar-se. Si reculls les teues, no les trobaràs el proper any.

Respecta l’ecosistema

El fet que pugues acampar en un espai privilegiat implica certes atencions. Procura danyar el menys possible la zona on situes la tenda. Per això no faces forats a terra, ni arranques plantes o trenques les branques dels arbres que estan al teu voltant. No accedisques amb cotxe o moto a la pinada.

Problemes de salut

Si tens algun problema de salut o has de prendre alguna medicació no te la deixes a casa. Informa’t sobre possibles incompatibilitats amb el consum d’alcohol. Si ets al·lèrgic a algun medicament, porta amb tu les plaques que ho advertisquen. Si no, posa-ho en coneixement de les teues amistats.

Amb calma

Si has arribat fins ací és per passar-ho bé. Procura arribar en bon estat fins a l’últim dia del festival. Dorm i deixa dormir encara que només siguen unes hores al dia. Menja bé i beu aigua (ni que siga de tant en tant), per a evitar possibles deshidratacions. Per descomptat, no agafes el cotxe si has consumit alcohol o si estàs cansat/ada. Espera un poc o queda’t a dormir. Ja saps que les presses mai no són bones conselleres.